sábado, 14 de mayo de 2011

Qué és Cavalldroid?

Cavalldroid és un homenatge a la revista que hem llegit de petits a escola, amb el barrufets, en Jep i l'Ot el bruixot...

Cavalldroid és un lector de webcòmics per a Android. Accedeix als RSS de diferents webcòmics publicats en blogs i permet la seva lectura en dispossitius mòbils i tablets amb aquest sistema operatiu.Cavalldroid és una aplicació gratuïta pels autors de webcòmics, i també és gratuïta pels lectors.

Pretenem, amb aquesta inicativa, promoure la lectura dels cómics en format web des de dispositius Android, un dels més comuns. Però no descartem emprar altre mena de plataformes com ara Apple (iPhones, iPods, iPads).

Qualsevol contingut publicat és propietat dels seus respectius autors, el mateix que les opinions que expressin.

Cavalldroid no té publicitat ni donacions econòmiques de cap organisme públic o privat.

1 comentario:

 1. Gràcies!!!!

  Vull fer uns apunts sobre l'estil que feu servir. No sé si sabeu que quan posem gerundis en català, mai posem directament: «Obtenint dades», sinó que diem «S'estan obtenint dades». Hi ha unes quantes cadenes així que caldria posar-les correctament.

  Per altra part, quan s'està a dins del llistat de tires d'un còmic, al menú posa «Obrir pàgina web». La forma correcta es: «Obre la pàgina web».

  L'ús d'infinitius és un calc del castellà que en català no és correcte per a aquests tipus de diàlegs.

  Si necessiteu «més precisió» estaré encantat d'ajudar-vos!

  ResponderEliminar